Fotograf Stockholm » Personalfoto porträtt

Eventfoto

Eventfotografering Grand Hotel

Jag fick förtroendet att dokumentera Fyrklöverns nya servis, ”Lace by Lars Wallin” på årets bröllopsmässa. Precis som tidigare år var mässan på Grand Hotel i Stockholm. Uppdraget gick ut på att fotografera servisen, montern, människorna och miljön. De önskade en backstage/reportage-stil på bilderna och att de var i svartvitt. Här är ett urval av bilderna:

1-brollopsmassan-grand-hotel-eventfoto-foretagsfoto-lace-by-lars-wallin-kronfoto.se2-lars-wallin-brollopsmassan-grand-hotel-eventfoto-foretagsfoto-lace-by-lars-wallin-kronfoto.se3-brollopsmassan-grand-hotel-eventfoto-foretagsfoto-fat-bestick-vinglas-brollopsservis-lace-by-lars-wallin-kronfoto.se4-brollopsmassan-grand-hotel-eventfoto-dukning-vinglas-brollopsservis-lace-by-lars-wallin-kronfoto.se5-brollopsmassan-grand-hotel-eventfotografering-stockholm-foretagsfoto-fat-bestick-vinglas-brollopsservis-lace-by-lars-wallin-kronfoto.se6-brollopsmassan-grand-hotel-eventfotografering-stockholm-foretagsfoto-fat-matratt-tallrik-backstage-svartvitt-brollopsservis-lace-by-lars-wallin-kronfoto7-brollopsmassan-grand-hotel-eventfotografering-stockholm-foretagsfoto-fat-matrattstallrik-forrattstallrik-backstage-svartvitt--apitskal-brollopsservis-lace-by-lars-wallin-kronfoto8-brollopsmassan-grand-hotel-event-foretagsfotograf-stockholm-backstage-svartvitt-brollopsservis-lace-by-lars-wallin-kronfoto9-brollopsmassan-grand-hotel-event-fotograf-stockholm-backstage-svartvitt-brollopsklanning-spets-av-lars-wallin-kronfoto10-brollopsmassan-grand-hotel-eventfoto-foretagsfoto-lace-by-lars-wallin-kronfoto.se

Dela via FacebookDela via TwitterDela via Mail

Fotografering av Företagsevent

För ett par veckor sedan fotograferade jag ett företagsevent i Stockholm åt ett stort företag. De hade Rockabilly-tema, riktigt kul! Jag hade med mig studioutrusningen på plats och alla gäster fick fotograferas när de anlände till eventet. Jag fotograferade även mingelbilder på gästerna samt lite detaljbilder på den snygga miljön. Den här typen av eventfotografering är oftast riktigt uppskattad av gästerna. Här är några bilder från kvällen..

 

Företagsevent Fotografering StockholmFotograf stockholm Företagsevent kronfotofotografering av företagsevent kronfoto

Dela via FacebookDela via TwitterDela via Mail